Fakta om turen

Turen var på i alt 15 dage fra den 4.-18. oktober 1998. Vi kørte på motorcykel i 12 dage.  

Der var 17 deltagere fordelt på 13 motorcykler: 9 Harleyer, 3 BMW'er og en enkelt Suzuki Intruder 800. Herudover var der turleder Hans Jakob og hans kone Dorte i ledsagevognen.

I løbet af de 12 dage (hvoraf et par stykker var hviledage, hvor vi kun kørte lidt) kørte vi i alt ca. 3.700 km.

Ruten var tilrettelagt på forhånd af Hans Jakob, som kender området særdeles godt. Det var dog ikke mere fast, end at der var mulighed for fleksibilitet. Moteller undervejs var forudreserverede.

Rent praktisk foregik det på den måde, at man typisk kom ud af fjerene ved 7-tiden om morgenen. Så var det med at få pakket sine ting sammen og få spist morgenmad. Ved 08.30-tiden læssede man sin bagage ombord på ledsagebilen, en lille lastbil. Derefter skulle Harleyen pakkes ud og lige varmes lidt op. Ca. kvarter i ni blev der holdt et lille førermøde, hvor folk fik tegnet dagens rute ind på deres kort og derefter fortalte Hans Jakob lidt om, hvad vi skulle se i dagens løb, og hvor vi regnede med at holde frokost. Ved ni-tiden var der så afgang.

Det stod enhver frit for om man ville følge gruppen eller evt. køre en anden vej eller lave afstikkere. Men i praksis så fulgtes vi faktisk mere eller mindre ad allesammen. Vi var som sagt kun 13 motorcykler, og folk syntes egentlig, at det var meget hyggeligt at køre sammen og være sammen, når vi holdt pauser. Det betød ikke at vi nødvendigvis lå lige i røven på hinanden, men når der blev holdt ind, så dukkede alle som regel op inden for 5-10 minutter. Og ledsagebilen, den kørte lidt bagved, uden for synsvidde og dukkede normalt op inden for 15 min., når vi holdt pauser. Ud over vores bagage indeholdt den også ekstra benzin og en stor iskasse med kolde drikke.

Hele turen stod i omkring 34.000. Men så var det også inkl. show i Las Vegas, souvenirs, mad og drikke, bøder m.m.