Blovstrød Kro på Kongevejen har gode
parkeringsforhold, og hvis vejret er til det, kan man også sidde
udenfor. Kortet lokker med stegt flæsk til 109 kr., men det er så en
portion med kun 6 stykker flæsk. Det vurderede vi måske var i
underkanten, så for at få flæsk ad libitum måtte vi ty til Menu 2,
som inkluderer flæsk ad lib og en pandekage med is til dessert til
179 kr. I første omgang fik vi serveret en tallerken med 6 stk.
flæsk, kartofler og en lille kande med persillesovs samt rødbeder,
og på forespørgsel fik vi også en lille skål med sød sennep.
Flæsket var til den hårde side, faktisk ret tørt. Havde måske stået
et stykke tid og var blevet varmet op? Kartoflerne var små og fine,
men næsten kolde. Persillesovsen var den tykkeste, jeg nogensinde
har set og skulle skrabes ud af sovsekanden. Da vi bad om en omgang
mere, gjorde vi opmærksom på, at flæsket godt måtte være knapt så
hårdtstegt. Det tog en rum tid, før vi fik et fad med mere flæsk,
kartofler og sovs. Flæsket var bedre i anden omgang, og kartoflerne
var også varme. Og sovsen havde nu en konsistens, så den kunne
hældes ud af sovsekanden.
Sammenholdt med at betjeningen var langsom og ikke så imødekommende
og konsistensen af hele måltidet som helhed, så havde vi svært ved
at svinge os op på mere end to kokkehuer.
|