Biker-Torben anmelder:
Restaurant Café Lagunen, Guldborgvej 350, 4862 Guldborg 
Pris: Lille: 95 kr. - Stor: 110 kr.
Testet: 21. juli 2018
 
 

Café Lagunen ligger lige ud til lystbådehavnen, så der er fin udsigt, hvad enten man sidder indenfor eller ved et af de mange borde udenfor. Og der er også god parkeringsplads lige uden for caféen.

Jeg bestilte den store portion stegt flæsk, og maden kom efter ca. 15 min. Der er tale om en portionsanretning, der i den store version omfatter ca. 12 stk. flæsk, kartofler som var fint kogte og med persille over, en skål på tallerkenen med persillesovs samt rødbeder. Og af en eller anden grund også lige lidt salat og revet gulerod
det har jeg godt nok aldrig set før og kunne sådan set godt have undværet. Med hensyn til størrelsen af portionen, så var den faktisk passende. Man blev mæt uden at være overproppet.

Flæsket var nu noget til den tørre side, syntes jeg. For at kunne servere stegt flæsk hele dagen med kort varsel må det nødvendigvis også næsten have været opvarmet. Lidt for tørt efter min mening, men andre kan måske godt lide det sådan.

I og med at der er tale om en portionsanretning var der heller ikke mulighed for at få mere af nogle af tingene. Jeg kunne især godt have brugt mere sovs.
Så derfor ender vi på 2,5 stjerner
det, der trækker ned, var portionsanretningen uden mulighed for at få flere og friske forsyninger, og der var heller ikke sennep til. Og så var flæsket lige lovligt tørt.

Men udsigten fejler ikke noget, og jeg vil til enhver tid anbefale en tur til Café Lagunen ved Vordingborg havn - du kan evt. prøve en af de mange andre interessante retter på kortet.