Biker-Torben anmelder:
Kaj Kok, Klintevej 151, 4780 Stege
Pris: 85 kr
Testet: 6. august 2006
 
 
 
Hos Kaj Kok kan man indtage flæsket udenfor på en stor terrasse, når vejret indbyder til det. Der serveres stegt flæsk torsdag-søndag, og det er en god idé at bestille bord.

Flæsk og kartofler følges af en rigtig god persillesovs med den helt rigtige konsistens og masser af persille. Som tilbehør serveres både rødbeder og sennep. Flæsket var måske en anelse for tørt - det er nok en smagssag - men til gengæld var sværen dejligt sprød. Alt i alt rigtigt godt. En oplevelse til fire kokkehuer.

Eneste minus - bortset fra, at flæsket ikke var røget, men det har jeg indtil videre kun oplevet på Køge Havn - var, at portionerne af kartofler og flæsk til to personer var liige små nok. Jeg spiste sammen med min kæreste, der spiser som en (stor) fugl, og vi blev da tilpas mætte. Men en tilsvarende portion ville næppe række til to fuldvoksne bikere, der havde kørt langt. Vi blev ikke spurgt undervejs, om vi ønskede mere flæsk, men det havde formentlig været muligt, hvis vi havde spurgt. Det bør dog ikke afholde nogen fra en tur til Møn.