Biker-Torben anmelder:
Restaurant Skovhus,
Stumpedyssevej 4, 2970 Hørsholm 
Pris: 125 kr ad libitum
Testet: 1. juni 20016
 
 

Restaurant Skovhus ligger helt utroligt smukt ude i skoven. Er vejret godt, kan man sidde ude på græsplænen eller på terrassen foran restauranten.

Betjeningen var flink og høflig, og bestiller man stegt flæsk, kommer det portionsanrettet på en tallerken med kartofler og flæsk og persillesovs i en skål ved siden af. Flæsket var fint, kartoflerne var nye og fine, og persillesovsen var helt perfekt: god konsistens og med masser af persille og helt grøn. Desværre var der hverken rødbeder eller sennep.

Efter at vi havde spist hver vores portionsanretning, gik der nogen tid, før vi blev spurgt, om vi ønskede mere. Da vi svarede bekræftende, kom der ekstra flæsk, kartofler og sovs ind i skåle på bordet. Alt var varmt og godt.

Det er de færreste steder, der vælger at servere portionsanretninger, og personligt kan jeg på en eller anden måde bedre lide, at det kommer ind i skåle og på fade til deling, hvis man er flere. Men det er nok en smagssag, for det er ad libitum, og man kan bare bestille mere. Det trækker dog ned i den samlede bedømmelse, at der ikke var rødbeder og sennep. Til gengæld er der plusser for den fantastiske beliggenhed i skoven. Så alt i alt ender vi på 3,5 kokkehuer.