14. dag, lørdag den 17. (Phoenix / Danmark) 

I dag er det lidt af et antiklimaks. Turen er forbi, og nu vil vi egentlig bare gerne hjem. Men først skal motorcyklerne afleveres. Vi kører den sidste tur ned til udlejeren Frank. Det er mærkeligt nu at skulle sige farvel til "sin" Harley, som har tjent en upåklageligt de sidste 12 dage. Øv - nu havde jeg lige vænnet mig til den. Men vi kan i hvert fald glæde os over, at der ikke var nogen uheld undervejs. Det værste, der skete var, at Mogens løb tør for benzin på et tidspunkt, men det var også alt. 

Titan - custom bikesVi afleverer cyklerne til Frank, som lige checker, at der ikke har været nogen styrt. Derefter kommer der en van fra hotellet for at køre os tilbage. En af deltagerne har imidlertid læst, at der netop i Phoenix skulle ligge en fabrik, som laver custom cykler på basis af Harleyer. Firmaet hedder "Titan Motorcycles" og ligger ikke langt fra vores hotel. Vi beslutter at prøve at køre forbi fabrikken, selv om det er søndag. Der står tilfældigvis nogle ansatte udenfor og ryger, og vi får aftalt en rundvisning. Inde på fabrikken står der fyre med tatoveringer og langt hår og skæg og skruer på de fedeste Harleyer. Ikke to Titan Harleyer er ens. Har du de 40.000 dollars, som sådan en koster (i USA!), kan du få det præcis, som du vil have det. Alle deltagere bliver som børn i en slikbutik og går rundt med øjne så store som tekopper og mundvandet drivende. Rundvisningen slutter i et lokale med ca. 50 færdige custom bikes, som venter på at blive hentet - ikke to af dem er ens. Man får næsten tårer i øjnene - især ved tanken om, at man aldrig kommer til at eje sådan en. På danske plader løber den nemlig op i ca. 700.000 kr. 

Resten af dagen tilbringer vi ved poolen og sidst på eftermiddagen drøner vi lidt rundt i det lokale shopping mall. Ved 20-tiden kører vi så ud til lufthavnen og søndag aften kl. 22 lander vi igen i Kastrup - en del penge fattigere, men en utrolig masse oplevelser rigere. Det var en drøm, som gik i opfyldelse.

 

Tilbage til dag 13