10. dag, tirsdag den 13. (Las Vegas - 53 km) 

Velkommen til Las VegasI dag er hviledag. Dvs. at man kan gøre, hvad man nu har lyst til. Vi overnatter nemlig på det samme motel endnu en nat. Vi er fire, som tager ud for at cruise og checke byen ud. Vi kigger forbi Harley Davidson Cafe og cruiser ud ad The Strip - hovedgaden i Las Vegas, hvor alle de store og imponerende hoteller ligger. Det hele ser dog noget anderledes ud i dagslys. Las Vegas skal opleves om aftenen. På et tidspunkt deler vi os, og Mads og jeg tager ud til en Cowboy Store. Mads får sig et par nye støvler, og jeg køber en cowboyskjorte. Derefter cruiser vi lidt mere op ad The Strip. Vi smutter lige en tur forbi The Mirage, hvor tryllekunstnerne Siegfried & Roy optræder hver aften. Jeg er heldig og får en billet til aftenens forestilling. Kun 600 kr. Men så er det også inkl. to drinks.

Mads og jeg triller lidt rundt på vores Harleyer og ender i en butik sprængfyldt med Harley merchandise. Og jeg går amok og køber mig fattig i Harley t-shirts. Derefter tilbage til poolen og slappe af med en kold øl. 

Om aften går jeg ud og ser på byen for mig selv. Jeg har billet til Siegfried & Roy kl. 23, så jeg går rundt og ser på byen og dens hoteller. Alle hoteller er bygget op om et tema. "New York, New York" er f.eks. en kopi af New Yorks skyline. Hotellets indre er udformet som gader i New York med huse og sågar en kopi af Brooklyn Bridge. Og gæsterne bor bl.a. i The Crysler Building osv. Og uden på hotellet snor der sig så en rutchebane! Viiiildt. The Venetian er et nyt hotel til 2,6 milliarder dollars, og det er en tro kopi af kendte bygninger i Venedig inkl. kanaler, hvor man kan blive sejlet rundt, mens gondolieren synger seranader på italiensk. Only in Las Vegas! 

Siegfried & Roy er muligvis et par solariebrune frikadeller - men det er sgu et imponerende show de har. Det er stort, flot og overvældende. De tryller bl.a. med hvide tigre og elefanter, og der er fuldt hus og fuldt knald på. 600 kr er mange penge, men det var alle pengene værd.

 

Tilbage til dag 9        Videre til dag 11