11. dag, onsdag den 14. (Las Vegas / Barstow - 498 km) 

Vi kører en anden vej ud af Las Vegas end den vej, vi kom. Vi starter med at køre ud ad byens hovedgade og ser, hvordan det langsomt tynder ud i hotellerne og bebyggelse i det hele taget, indtil vi kommer ud i et øde ørkenområde. Dagens mål er den lille by Barstow i Californien. 

Efter et par timers kørsel kommer vi til verdens ensomst beliggende operabygning - Amargosa Opera House. Midt ude i absolut ingenting. Men stedet er populært og i weekenden, hvor der er forestillinger, strømmer folk dertil.  

Tæt kørsel i Death Valley til ære for fotografen Her er over 40 grader varmt og næsten ingen trafik

Vi er på vej mod Death Valley - Dødens Dal. Den strækning, som nybyggerne og guldgraverne frygtede allermest. Det er det varmeste sted i USA og samtidig det laveste sted, 84 m under havets overflade. Turen gennem dalen er utroligt flot. Det er et enormt barsk og øde område med fantastiske klippeformationer og ingenting så langt øjet rækker. Jeg tænker på, at jeg er glad for, at jeg sidder på en Harley og kører 70 km i timen - det har ikke været sjovt at ride eller gå gennem denne dal. Vejen snor sig igennem dalen, og det er herligt at køre. Mads får taget nogle gode billeder af os fra bagenden af lastbilen.

 

Tilbage til dag 10        Videre til dag 12