9. dag, mandag den 12. (Williams / Las Vegas - 362 km) 

I dag skal vi til Las Vegas. Vi starter med at køre på den gamle Route 66. Den er som skabt til at køre på motorcykel på. Kun lidt trafik og god varieret kørsel, hvor man kommer igennem en masse små byer, der er som taget ud af amerikanske film fra 60'erne. Det går stille og roligt derudaf med vinden i håret og solen i ansigtet og den buldrende lyd af 9 harleyer. 

Hoover Dam - på grænsen mellem Arizona og NevadaInden vi når Vegas, skal vi over Hoover Dam - et fantastisk stykke ingeniørarbejde. Det er en gigantisk dæmning, som blev bygget i 30'erne. På bedste amerikanske vis er det hele sat i system, og der er udstilllinger og mulighed for rundvisning inde i dæmningen.  

Efter Hoover Dam sættes kursen mod Las Vegas. Hans Jakob kører forrest i lastbilen og leder os ind gennem den efterhånden ret tætte trafik i Las Vegas. Sidst på eftermiddagen ankommer vi så til vores motel, der ligger næsten i centrum af spillebyen. Vi får skyllet støvet af os og bliver klædt pænt på, og så skal vi ellers ud og opleve Las Vegas. Hver gang der bygges et nyt hotel, skal det helst være større, flottere og mere spektakulært end alle de andre. Og hotellerne kappes om at tiltrække sig folks opmærksomhed. Ude foran et hotel er der en 'vulkan', som går i udbrud hvert kvarter, og ude foran et andet udkæmpes der et drabeligt søslag mellem pirater og et engelsk skib. Det ene skib bryder i brand, og det andet sænkes af kanonkugler - og 2 timer senere gentages showet. Bagefter spiser vi sammen på en italiensk restaurant i Caesar's Palace.

 

Tilbage til dag 8        Videre til dag 10